Härlig massage i Stockholm

Välkommen till vår mottagning för massage i Stockholm. Vill du ha en underbar stund av avkopplingen eller behöver du en massagebehandling för att lindra värk och besvär? Det är skönt och ibland nödvändigt att få massage oavsett om det beror på träningsvärk, hårt arbete, sjukdom eller en allmänt stressig tillvaro. Det är väldigt många svenskar och stockholmare som lider av stress vilket ofta ger stela muskler och andra fysiska besvär. Hos oss på Företagsmassagen (Norr Mälarstrand 18, Kunsgholmen i Stockholm) är både privatpersoner och företag välkomna att få en härlig massage.

Boka massage i Stockholm online

Boka massage i Stockholm på vår mottagning där vi erbjuder flera olika behandlingar till både privatpersoner och företag. Ni kan bland annat få avslappnande oljemassage, fotmassage, underbensmassage, gravidmassage och djupgående massagebehandling. Vi har även speciella medlemspriser, läs mer här.

Öppet varje dag

Vår mottagning håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en djupgående massage och behandling mot tex. ryggskott, ont i ryggen eller för dig som bara vill njuta av en skön avkopplande oljemassage.

Friskvårdsbidrag för massage i Stockholm

Du kan betala din massage i Stockholm med friskvårdsbidraget. Hos oss kan du använda friskvårdsbidraget via Actiway, Benify, Epassi, Friskvårdscheckar, Friskvårdskuponger, Min friskvård, Wellnet, Söderberg & Partners med flera. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.


Massagebehandlingar av professionella massörer

Våra professionella och erfarna massörer erbjuder bland annat djupgående och behandlande massage, avslappnande oljemassage och fotmassage. För dig som är gravid erbjuder vi även gravidmassage. Våra massörer är väldigt duktiga på att hitta dina muskler och punkter där du har ont samtidigt som de är duktiga på att ge dig en avslappnande behandling som ger dig ny kraft och energi.

Tänk på att du kan teckna ett medlemskap så du får bättre priser på våra behandlingar samtidigt som du får en ny hälsosam rutin för löpande behandling och lite egentid. Du är naturligtvis välkommen att boka massagebehandlingar även om du inte vill bli medlem.

Boka Massagebehandlingar

Företagsmassage och kontorsmassage

Företagsmassagen erbjuder friskvårdsmassage på jobbet i Stockholm för företag och organisationer samt massagebehandlingar på vår mottagning vid Rådhuset på Kungsholmen i Stockholm.  Företagsmassage ser vi som en del i företagens strategi för god hälsa, attraktivitet som arbetsgivare och god lönsamhet. Det passar speciellt bra för stillasittande kontorsarbeten som lätt resulterar i stela muskler och leder hos dina anställda. Läs mer om företagsmassage här.

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Djupgående behandlande massage

Djupgående behandlande massage i Stockholm är till för dig som har ont i ryggen, huvud, axlar eller ben. Du kanske har tränat hårt och har ömmande leder och muskler. Du kanske har arbetat hårt hemma i trädgården eller precis flyttat och burit tunga möbler fram och tillbaks. Då kan en behandlande djupgående massage som mjukar upp dina muskler vara en bra idé. Med en djupgående massage får musklerna en ökad blodtillförsel vilket gör att dina besvär kommer minska kraftigt. Vi har både halvkropps- & helkroppsmassage som varar i 25, 40, 55 eller 80 minuter. Så här finns behandlingar både för stressade Stockholmsbor och för dig som vill ha en längre behandling.

Våra massagebehandlingar i Stockholm

Vi erbjuder följande massagebehandlingar i Stockholm. Vår mottagning i Stockholm finns på Kungsholmen. Vi erbjuder även företagsmassage på plats ute på arbetsplatsen. Ni slipper ta er till oss, vi kommer ut till er.

Djupgående massagebehandlingar

En djupgående massagebehandling är inriktad på att lösa upp stela muskler, knutar och triggerpunkter. Man behandlar de områden där du har ont och mest besvär samt muskelgrupper som knyter an till dessa. Behandlande massage är utmärkt för de som exempelvis suttit fel länge, har ont i nacke, axlar och rygg eller för de som har tränat hårt. Efter behandlingen kommer du att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och dina besvär har minskat rejält. 

Skön avslappnande oljemassage

Avslappnande massagebehandling som är perfekt för de stressade människorna i Stockholm eller för dig som bara vill njuta av en underbar avslappnande massage. Oljemassagen använder lättare tryck som gör att du kan koppla av och ladda upp dina batterier. Efter behandlingen kommer du att känna dig full av ny energi och kan ta dig an nya uppgifter på ett kreativt sätt.

Ben- & Fotmassage

Både underbens- & fotmassage fokuserar på att lösa upp spänningar i musklerna, öka blodcirkulationen och mjuka upp stela leder i ben och fötter. Behandlingen passar bra för dig som gått mycket eller varit ute och flugit. Dina ben och fötter kommer kännas mycket lättare och tacka dig efter en härlig fotmassage.

Gravidmassage

Gravidmassage är till för alla gravida kvinnor och anpassas efter hur långt din graviditet är gången och även var du har ont någonstans. Vi har en specialbänk med ett hål som gör att du inte får tryck på magen utan kan ligga bekvämt på bänken. Våra massörer i Stockholm är utbildade, erfarna och mycket uppskattade när det kommer till gravidmassage. Vi rekommenderar att du väntar med massage till efter vecka 12 i graviditeten.

Hotstone Massagebehandling

Boka en skön Hotstone massagebehandling med varma stenar och olja. Hotstone är en behandling med varma lavastenar och olja. Vi masserar med stenarna vilket innebär att värmen går in i musklerna och värmer upp och lossar på spänningarna.

Övriga massagebehandlingar Stockholm

Vi erbjuder massagebehandlingar i Stockholm som är i absolut toppklass, Våra massagebehandlingar strävar efter att lösa de problem, stelheter och besvär som du upplever samt att öka den totala avslappningen i din kropp och i ditt nervsystem. Efter en behandling hos oss kommer du både vara mjukare i kroppen och lugnare i själen. Våra massörer och behandlare är duktiga och erfarna vars mål är att få dig att må så bra som möjligt. Det finns många typer av massagebehandlingar förutom de vi listat ovanför. Det finns exemplevis klassisk massage, deep tissue, idrottsmassage och bindvävsmassage. Prata med din massör om du har några speciellt önskemål.

Medicinsk Laserbehandling

Vi erbjuder även medicinsk laserbehandling för att lindra smärta och inflammationer.