Härlig massage i Stockholm

Välkommen till vår mottagning för massage i Stockholm. Vill du ha en underbar stund av avkopplingen eller behöver du en massagebehandling för att lindra värk och besvär? Det är skönt och ibland nödvändigt att få massage oavsett om det beror på träningsvärk, hårt arbete, sjukdom eller en allmänt stressig tillvaro. Det är väldigt många svenskar och stockholmare som lider av stress vilket ofta ger stela muskler och andra fysiska besvär. Hos oss på Företagsmassagen, Norr Mälarstrand 18, Kunsgholmen i Stockholm, är både privatpersoner och företag välkomna att få en härlig massage.

Boka din massage i Stockholm

Boka massage i Stockholm på vår mottagning där vi erbjuder flera olika behandlingar till både privatpersoner och företag. Ni kan bland annat få avslappnande oljemassage, fotmassage, underbensmassage, gravidmassage och djupgående massagebehandling. 

Öppet varje dag

Vår mottagning håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en djupgående massage och behandling mot tex. ryggskott, ont i ryggen eller för dig som bara vill njuta av en skön avkopplande oljemassage.

Hur mycket kostar massage i Stockholm?

Pris för massage i Stockholm varierar beroende på hur länge du vill bli masserad, Du kan boka behandlingar på 25 min upp till 80 min. Vi erbjuder också 40% rabatt på våra behandlingar om du väljer att teckna ett medlemskap hos oss. Du får bättre priser samtidigt som du skapar dig en rutin för kontinuerlig behandling och tid för dig själv. Utöver detta finns även andra fördelar som du kan dra nytta av. Du är kan naturligtvis boka en behandling till normalpris utan medlemskap också.

Se priser på massage i Stockholm

Använd ditt friskvårdsbidrag

Du kan betala din massage i Stockholm med friskvårdsbidraget. Hos oss kan du använda friskvårdsbidraget via Actiway, Benify, Epassi, Friskvårdscheckar, Friskvårdskuponger, Min friskvård, Wellnet, Söderberg & Partners med flera. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.

Boka Massage i Stockholm online

Massage på företaget

Företagsmassagen erbjuder friskvårdsmassage på jobbet för företag och organisationer i Stockholm samt massagebehandlingar på vår mottagning vid Rådhuset på Kungsholmen. Företagsmassage ser vi som en del i företagens strategi för god hälsa, attraktivitet som arbetsgivare och god lönsamhet. Massage passar speciellt bra för stillasittande kontorsarbeten som lätt resulterar i stela muskler och leder hos dina anställda. Massage mjukar upp stela nackar och ryggar och ger samtidigt de anställda en njutningsfull och avkopplande stund.

Professionella och erfarna massörer

I Stockholm erbjuder våra professionella och erfarna massörer bland annat djupgående och behandlande massage, avslappnande oljemassage och fotmassage. För dig som är gravid erbjuder vi även gravidmassage. Våra massörer är väldigt duktiga på att hitta dina muskler och punkter där du har ont samtidigt som de är duktiga på att ge dig en avslappnande massage som ger dig ny kraft och energi.

Tänk på att du kan teckna ett medlemskap så du får bättre priser på våra behandlingar samtidigt som du får en ny hälsosam rutin för löpande behandling och lite egentid. Du är naturligtvis välkommen att boka massage även om du inte vill bli medlem.

Härlig massage i Stockholm

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Djupgående massage i Stockholm

Djupgående behandlande massage i Stockholm är till för dig som har ont i ryggen, huvud, axlar eller ben. Du kanske har tränat hårt och har ömmande leder och muskler. Du kanske har arbetat hårt hemma i trädgården eller precis flyttat och burit tunga möbler fram och tillbaks. Då kan en behandlande djupgående massage som mjukar upp dina muskler vara en bra idé. Med en djupgående massage får musklerna en ökad blodtillförsel vilket gör att dina besvär kommer minska kraftigt. Vi har både halvkropps- & helkroppsmassage som varar i 25, 40, 55 eller 80 minuter. Så här finns behandlingar både för stressade Stockholmare och för dig som vill ha en längre behandling.

Våra olika massagebehandlingar

Vi erbjuder följande massagebehandlingar på Kungsholmen i Stockholm eller på plats ute på er arbetsplats:

Behandlande massage på Kungsholmen i Stockholm

En djupgående behandlande massage är inriktad på att lösa upp stela muskler, knutar och triggerpunkter. Man behandlar de områden där du har ont och mest besvär samt muskelgrupper som knyter an till dessa. Behandlande massage är utmärkt för de som exempelvis suttit fel länge, har ont i nacke, axlar och rygg eller för de som har tränat hårt. Efter behandlingen kommer du att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och dina besvär har minskat rejält. 

Skön avslappnande oljemassage

Avslappnande massagebehandling som är perfekt för de stressade människorna i Stockholm eller för dig som bara vill njuta av en underbar avslappnande massage. Oljemassagen använder lättare tryck som gör att du kan koppla av och ladda upp dina batterier. Efter behandlingen kommer du att känna dig full av ny energi och kan ta dig an nya uppgifter på ett kreativt sätt.

Ben- & Fotmassage

Både underbens- & fotmassage fokuserar på att lösa upp spänningar i musklerna, öka blodcirkulationen och mjuka upp stela leder i ben och fötter. Behandlingen passar bra för dig som gått mycket eller varit ute och flugit. Dina ben och fötter kommer kännas mycket lättare och tacka dig efter en härlig fotmassage i Stockholm.

Gravidmassage

Gravidmassage är till för alla gravida kvinnor och anpassas efter hur långt din graviditet är gången och även var du har ont någonstans. Vi har en specialbänk med ett hål som gör att du inte får tryck på magen utan kan ligga bekvämt på bänken. Våra massörer i Stockholm är utbildade, erfarna och mycket uppskattade när det kommer till gravidmassage. Vi rekommenderar dock att du väntar med massage till efter vecka 12 i graviditeten.

Hotstone Massage i Stockholm

Boka en skön Hotstone massage i Stockholm med varma stenar och olja. Hotstone är en behandling med varma lavastenar och olja. Vi masserar med stenarna vilket innebär att värmen går in i musklerna och värmer upp och lossar på spänningarna.

Medicinsk Laserbehandling

Företagsmassagen i Stockholm erbjuder förutom massage även medicinsk laserbehandling mot smärta och inflammationer. Medicinsk laser är en välkänd metod som använts ända sedan 1960-talet och som stimulerar kroppens läkande egenskaper med hjälp av laserljus. Vi erbjuder både massage och laserbehandling mot bland annat ledvärk, nackvärk, ryggvärk, muskelvärk, artros och reumatism. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar kring våra behandlingar eller vill boka en laserbehandling.

Unna dig en skön massage i Stockholm

Vi erbjuder massage i Stockholm som är i absolut toppklass, Vår massage strävar efter att lösa de problem, stelheter och besvär som du upplever samt att öka den totala avslappningen i din kropp och i ditt nervsystem. Efter en behandling hos oss kommer du både vara mjukare i kroppen och lugnare i själen. Våra massörer och behandlare är duktiga och erfarna vars mål är att få dig att må så bra som möjligt. Det finns många typer av massagebehandlingar förutom de vi listat ovanför. Det finns exemplevis klassisk massage, deep tissue, idrottsmassage och bindvävsmassage. Prata med din massör om du har några speciellt önskemål.

Boka massage

Frågor & Svar om Massage