Om Företagsmassagen

Vår vision

Företagsmassagens vision är att se till så att fler får massage på jobbet och därmed får mer energi, blir mer produktiva och att skador, ont och värk förebyggs. 


Vår affärsidé

Vår affärside är att vara en del i företagens strategi för god hälsa genom att minska tröskeln för de anställda att ta massage. Våra erfarna och professionella massörer kommer ut till företagen och ger de anställda massage på jobbet (Företagsmassage) alternativt kommer de anställda till oss på Kungsholmen och vår massage mottagning.
 

Våra mål:

Vårt mål är att du som får massage skall vara riktigt nöjd oavsett om du väljer en avslappnandemassage, behandlandemassage eller gravidmassage. Genom tillit, kommunikation och vår expertis hoppas vi på att få bort dina stelheter, värk och smärtor för att i nästa skede kunna jobba förebyggande. Alternativt om du väljer en avslappnande massage kunna erbjuda dig en stund då du och din kropp får ladda upp batterierna.

Våra massörer är mycket erfarna och anpassar massagen till vad individen behöver. De är duktiga på djup, avslappnande och behandlande massage. Deras långa erfarenhet från tex rehabiliterande massage på sjukhus, i salonger och på SPA innebär att du får massage utifrån dina individuella behov.

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 1

Massösen Mona är en mycket lyhörd, kompetent och erfaren massös.
Hon har mer än 16 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor och med över 30000 timmars erfarenhet anpassar hon massagen utifrån dina behov. Hon har jobbat på sjukhus med rehabiliterande massage och även på SPA. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra.
För att boka Mona klicka här

Uttalande av tidigare kunder:
”Under åren har jag gått till många naprapater och massageterapeuter. Den massage som Mona ger är av Naprapatkvalitet. Det märks att hon vet vad hon gör. Ett genomgående trevligt, professionellt och avspänt bemötande. På en femgradig skala ger jag henne 4,5!”
Magnus Fermin, Digitalpiloterna

 

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 3

Massösen Katarina är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Katarina är certifierad massageterapeut sedan 2011. Hon har gått utbildning hos Axelsons massageinstitut i Stockholm och är medlem i Branschrådet för Svensk Massage. Har även gått vidareutbildningar i axel och skuldraområdet samt i smärtlindrande massage. Till Katarina kan du komma för en behandlande massage och hennes mål är att ni tillsammans skall kunna nå resultat som är långvariga för att din kropp skall kunna utföra alla de aktiviteter du vill göra. Om du vill komma in och få en avslappnande och avstressande massage så går det naturligtvis också bra.

För att boka Katarina klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Jag kände mig mer avslappnad, hon fick loss flera spända muskler. Toppenbehandling.” Ann-Charlotte

”Mycket bra "spänningslösare"! Det kändes att massösen visste vad hon gjorde!"  Lena 

”En alltigenom positiv och skööön behandling och upplevelse. Nytt och bra i fotsulor och ögonbryn/panna. Jätteskönt!"  Gunilla S

”Katarina var väldigt inkännande och bra!"  Jenny D

”Trevlig miljö och avslappnande. Massagen var precis på de ställen jag behövde. Inlyssnande massös." Kristina T

”Minskade spännigar, Katarina hittade verkligen rätt punkter och fokuserade precis där det behövdes." Katja W

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 5

Massösen Yupha är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Yupha har 19 års erfarenhet av massage. Med hennes gedigna utbildning och erfarenhet från att hjälpa personer att bli av med sina stelheter och värk så kan du boka henne för en djupgående behandlande massage, fotmassage, gravidmassage, eller en avslappnande oljemassage. 

För att boka Yupha klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:

"Duktig massörska som löse upp alla muskel knutar. Fin och fräsch lokal." Helene K

”Mycket kunnig. Hittade kroppens ömma delar."  Fredrik L

"Bästa massagen!" Amanda K

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 7

Massösen Saifon är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Saifon har över 16 års erfarenhet av att massera personer med stelhet, värk och stress. Till henne kan du komma för en behandlande massage, avslappnande oljemassage, fot och benmassage, gravidmassage.

För att boka Saifon klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Väldigt bra, skönt, effektivt och professionellt.Carl R

”Toppen bra. Jag mår bäst :-)Marita N 

"Otroligt bra! Lyhörd, ordentlig, systematisk. Kommer alltid tillbaka hit!" Moa L

"Just magical massage!"  Ines K

"Kompetent och duktig tjej! Stressnivån gick från 100 till 0 på en timme! Trevligt bemötande. Varmaste rekommendationer!!" Nicoletta R

"Nu har jag fått massage av Saifon, Yupha och Mona och är lika nöjd med alla. De är mycket kompetenta, skickliga och dessutom väldigt trevliga. :)" Lena H

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 9

Martin Green, VD
Martin tar hand om försäljning, marknadsföring och utveckling av Företagsmassagen. Han har erfarenhet från att driva företag inom hotell samt försäkringsindustrin.
 

Foto: Björn Dalin

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 10

Personuppgiftspolicy

Här kan du ladda ner vår personuppgiftspolicy.