foretagsmassagen

2 juni 2018

Roligt att kunna hjälpa några marathon löpare att bli av med deras kramper, stela vader och lår så att de kunde fortsätta mot målet. #Företagsmassagen #massage #löpning #stockholmmarathon

Läs mer
foretagsmassagen

2 juni 2018

Stockholm marathon

Läs mer
foretagsmassagen

2 juni 2018

Då är Företagsmassagen redo för stockholm marathon.

Läs mer
foretagsmassagen

30 maj 2018

Skall du eller din vän springa Stockholm Marathon i helgen? Kom till oss för en förebyggande massage och eller kom efteråt om dina fötter eller muskler behöver massage.

Läs mer
foretagsmassagen

23 maj 2018

Fira morsdag 27 maj med en avslappnande oljemassage 25, 55 eller 80 minuter. Från 375kr. — Products shown: Avslappnande oljemassage 80min and Avslappnande oljemassage 55min.

Läs mer
foretagsmassagen

Företagsmassagen.se, 8 maj 2018

Vackra Norr Mälarstrand börjar vakna till liv med gröna träd, cyklar och fartyg vid kajen. Kom gärna förbi på en kaffe eller te och insup atmosfären både vid vattnet och i vår mottagning.

Läs mer
foretagsmassagen

16 april 2018

Läs mer
foretagsmassagen

10 april 2018

Vi firar vår nya lokal med invigningserbjudande i April 2018. Kom 2 betala för 1. (Rabattkod: Invigning2018). (Gäller på vår ordinarie prislista)

Läs mer
foretagsmassagen

1 april 2018

Då var vår nya mottagning på Norr Mälarstrand 18 öppnad.

Läs mer

1 april 2018

Läs mer

1 april 2018

Läs mer
foretagsmassagen

28 mars 2018

Äntligen är det klart med vår nya mottagning! Den 1 April öppnar vi på Norr Mälarstrand 18 och vi välkomnar alla gamla såväl som nya kunder till oss. Ni finner oss 300 meter från Tunnelbanan Rådhuset …

Läs mer
foretagsmassagen

20 februari 2018

Vad glada vi blir när vi får recensioner som dessa! Det värmer och bekräftar att vi erbjuder bra tjänster.

Läs mer
foretagsmassagen

20 februari 2018

Läs mer
foretagsmassagen

13 februari 2018

Hjälp oss välkomna vår senaste medarbetare Ying till Företagsmassagen. Ying har 5 års erfarenhet från massage på sjukhus och mottagningar och är en fena på att minska på stelheter, värk och stress. …

Läs mer
foretagsmassagen

12 februari 2018

Överraska din kära med en massage för er båda den 14 februari 2018. Boka en Duo massage till 50% rabatt. Ange kod: "Duo20180214" i rabattkodsrutan vid bokningen.

Läs mer
foretagsmassagen

8 februari 2018

Massager som gör skillnad får du hos Företagsmassagen på Fridhemsplan.

Läs mer
foretagsmassagen

Företagsmassagen.se, 8 februari 2018

Nu är det kallt ute, kom in och värm upp dina muskler genom en behandlande eller avslappnande massage.

Läs mer
foretagsmassagen

11 januari 2018

I Januari fyller vi 2 år, det vill vi fira. Kom och fira med oss. (Obs. Erbjudandet gäller nya bokningar och på ordinarie priser i vår mottagning på Fridhemsplan dock ej på friskvårdsbidrag, smartbox …

Läs mer

11 januari 2018

Läs mer

Massager vi erbjuder

Vi på Företagsmassagen har renodlat massagerna vi erbjuder på jobbet till vad vi kallar behandlande eller avslappnande massage. 

Behandlande massage

Den behandlande massagen är en djupgående massage som fokuserar på att lösa upp knutar, triggerpunkter och stela muskler. Fokus blir på de områden där den anställde har ont samt muskelgrupper som knyter an till dessa. Massagen passar bra för dem som tex suttit fel, har ont i tex nacke, axlar och rygg eller för de som har tränat hårt. Efter massagen kommer den anställde att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och minskat ont. I de flesta fall konstaterar vi minst en 50%ig reduktion av det onda eller stelheten efter massagen.

Ont i axlar, nacke och rygg
Ont i axlar, nacke och rygg är vanliga symptom för de som sitter mycket i sitt jobb tex framför datorn.
Fel arbetsställning, dåligt ljus eller synfel kan leda till att dina anställda får ont i huvudet, nacke eller rygg. Detta i kombination med en stressig vardag kan leda till huvudvärk, och i värsta fall sjukskrivningar. Genom en behandlande (djupgående) massage kan massören mjuka upp stela muskler och vid regelbunden massage förebygga att det onda/stela inte blir permanent.

Ont i ben och ryggslut
För dig som står, går och rör dig mycket i jobbet kan behöva en behandlande (djupgående) massage av dina lår, vader och fötter. 
 

Musarm – Behandlande massage mot musarm
Har du suttit mycket framför datorn och fått ont i armen och handen. Då behöver du en massage av armarna och axlarna samt händerna. För att sen också förebygga att det kommer tillbaka använd då tex Duopad som vi även säljer.

Spänningshuvudvärk – Behandlande massage mot spänningshuvudvärk
Ont i huvudet på grund av att du är så spänd? Ta då en behandlande massage som får dina muskler att slappna av och mjukas upp.
 

”Datornacke”, ”textneck” eller ”Gamnacke” – Behandlande massage mot gamnacke, textneck eller datornacke
Har du suttit mycket framför datorn, läsplattan eller mobilen och fått ont i nacken? Då behöver du en behandlandemassage av nacke axlar, skuldror samt armarna. 
 

Avslappnande Oljemassage

Den avslappnande massagen är en massage med lättare tryck som gör att den som får massage kan koppla av och ladda upp sina batterier. Massagen passar bra för dem som är stressade och behöver en tid för att stress av och för att ladda upp sina batterier. Efter massagen kommer den anställde att känna sig mindre stressad och full av ny energi.
 

Stressigt på jobb och fritid – avslappnande massage
En avslappnande massage är en del i att få slappna av, koppla bort verkligheten för en stund och bara få ladda upp batterierna igen.