Gravidmassage

Företagsmassagen - Vi erbjuder Massage på Kungsholmen i Stockholm -

Massage för gravida i Stockholm

Boka gravidmassage Stockholm

Massage för gravida på Kungsholmen i Stockholm

Välkommen på massage för gravida i Stockholm!
Visst är det underbart att vara gravid men ibland kan det vara tungt att bära runt på barnet i kroppen. En graviditet kan upplevas vara fysiskt krävande och en hel del blir särskilt stela, spända och ömma lite varstans och då kan en gravidmassage hjälpa dig att slappna av. Hör gärna med barnmorskan eller läkaren om det går bra att du som gravid får massage. Våra massöser är utbildade massageterapeuter med mångårig erfarenhet av gravidmassage. De kan ge dig massage på vår mottagning på Kungsholmen i Stockholm där vi har öppet varje dag.

Hur lång gravid massage bör jag boka?

Vi erbjuder gravidmassage om 55 min eller 80 minuter som standard. 80 minuters gravid massage ger dig mer avslappning och stärker dig ännu mer än 55 minuters massagen.

För att hitta och boka en ledig tid för gravidmassage på Kungsholmen i Stockholm klicka på länkarna nedan.

Boka tid för gravidmassage i Stockholm

För att boka gravidmassage som medlem klicka på bilden "Boka Medlemspris" och är du inte medlem ännu så klicka på "Boka Normalpris". Väljer du att bli medlem på plats så får du vårt medlemspris på alla massagebehandlingar.

Gravidmassage

Priser

55 minuters Gravidmassage

Medlem 699krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 3Normalpris 999krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 4

80 minuters Gravidmassage

Medlem 899krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 5Normalpris 1350krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 6

Betala din gravidmassage med friskvårdsbidraget, kort, Swish eller Klarna

Vi är anslutna till de flesta friskvårdsportalerna så om du vill kan du betala din gravidmassage med ditt friskvårdsbidrag. Du kan även betala med kort, swish eller Klarna.

Friskvårdsportalerna vi är anslutna till:

 • Actiway

 • Benify

 • E-Passi

 • Min Friskvård

 • Wellnet

 • Söderberg & Partners

Vad är gravidmassage?

Gravidmassage är en typ av massage som skräddarsys till dig som är gravid både beroende av ditt tillstånd, hur långt in i graviditeten du är och vad du behöver hjälp med. Massagen ges av en utbildad massageterapeut med special kunskap om massage för gravida.

Vi använder både massagebänk med hål för magen och även gravidmassage kudde så att du skall kunna ligga så skönt som möjligt under massagen. Många av våra kunder som är gravida upplever det mycket skönt att kunna ligga på magen då de inte gjort detta på länge.

Vad bör du tänka på vid val av massör när du är gravid?

 • Under första delen av graviditeten rekommenderas inte massage
 • Välj en massör som 
  • Har utbildning och erfarenhet
  • Har en gravidmassagebänk
 • Inte för hård massage
 • Inte massage under fötterna
 • Prata med våra massörer vad du mer bör tänka på.

Vad säger våra kunder om gravid massage hos oss på Reco.se

Betala din massage på det vis som passar dig bäst

Vi vill göra det enkelt för dig att betala för massagerna oavsett om du betalar med ditt friskvårdsbidrag, presentkort, kort, swish eller kontant. 

Gravidmassage kudde eller bänk med hål för magen

Gravidmassage kudde

Hur kan massage för gravida vara bra?

Likväl som all massage så kan hälsofördelarna med massage för gravida vara:

 • Minskad oro
 • Minskade stelheter och värk i ryggen och benen (till exempel vid foglossning)
 • Förbättrad sömn
 • Ökade nivåer av må-bra-hormonerna serotonin och dopamin
 • Minskade nivåer av stresshormonet kortisol
 • Överlag en känsla av ökat välbefinnande och en tryggare graviditet

Var kan man få gravidmassage?

Gravidmassage kan du få på vår mottagning i Stockholm eller ute på din arbetsplats. De flesta arbetsgivare vill att deras anställda ska må bra och erbjuder därför de anställda friskvårdsbidrag alternativt massage på jobbet. Vi tar gärna med oss en massagebänk till din arbetsplats, där kan vi ge både vanlig massage och gravidmassage.

Tack vare hälsofördelarna med massage för gravida kan du och medarbetarna må bättre och orka mer i vardagen.

Ta en paus ifrån vardagen med en gravidmassage som stärker dig inför förlossningen. Du kan enkelt boka en massage i vår mottagning på Norr Mälarstrand 18 på Kungsholmen i Stockholm alternativt så kontakta oss för en diskussion om massage för gravida på ditt företag.

Är massage säkert när man är gravid?

Många undrar om massage för gravida är säkert. Det är bäst att rådfråga din barnmorska eller läkare före du går på en gravidmassage. Avråder de dig så ska du förstås inte gå på en behandling. Du bör undvika massagebehandlingar om du känner av illamående, har kräkningar eller löper risk att få missfall – i de lägena kommer din sjukvårdskontakt troligen avråda dig från eventuell gravidmassage.
Vi rekommenderar att du väntar med massage till efter vecka 12 i graviditeten.

Vilken typ av gravid massage är bäst?

Liksom med all massage tycker vi att den gravid massage som är bäst är den som är anpassad till just dig och din situation. Du kommer få beskriva var du har dina stelheter, värk och stress samt hur hård massage du önskar. Vår gravid massage ligger på 1-2 i hårdhet på en 5 gradig skala.

Klicka på Boka i menyn eller via länkarna nedan.

För att boka gravidmassage i Stockholm som medlem så klicka på bilden "Boka Medlemspris" och om du inte är medlem så välj "Boka Normalpris". Väljer du att bli medlem på plats så får du vårt medlemspris på alla våra massagebehandlingar.

Gravidmassage

Priser

55 minuters Gravidmassage

Medlem 699krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 8Normalpris 999krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 9

80 minuters Gravidmassage

Medlem 899krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 10Normalpris 1350krMassage för Gravida på Kungsholmen - Företagsmassagen - 11

Välkommen till Företagsmassagen på Norr Mälarstrand 18, Kungsholmen, Stockholm!
Har du några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss via telefon, mail eller titta in på mottagningen!

2017-07/swish-logo-440x380 2017-07/mf-banner-250x100 2017-07/visa-mastercard 2017-07/wellnet2 2017-07/actiway-250-h-g 2018-04/s-derberg 2018-06/godk-nd-partner-stick 2019-01/epassi-logo-cmyk-basic-600