Massage för Privatpersoner

Riktigt duktiga massöser för bästa resultat

Visst är det skönt och ibland nödvändigt att ta en massage oavsett om det beror på att du tränat, jobbat hårt på jobbet eller i trädgården, burit barn eller haft en allmänt stressig tillvaro? Hos oss på Företagsmassagen Kungsholmen (Norr Mälarstrand 18 T-Bana Rådhuset) är du som privatperson också välkommen att få en djupgående och behandlandemassage, avslappnandemassage, fot & benmassage eller gravidmassage av våra professionella massörer. Våra massörer är riktigt duktiga på att hitta dina punkter där du har ont samtidigt som de är duktiga på att ge dig en avslappnande massage som låter dig ladda upp dina batterier igen.
 

Djupgående behandlande massage för dig som har ont i ryggen, huvud, axlar & ben

Har du tränat hårt, burit barn eller jobbat i trädgården och skulle behöva uppmjukning av musklerna så kom till oss så och få dig en behandlande djupgående massage som går på djupet. Dina muskler kommer få sig en omgång med ökad blodtillförsel och vår erfarenhet är att dina stelheter eller onda kommer minska med minst 50%. Vi erbjuder massage i 25, 55 eller 80 minuters pass och nedan finner du en rekommendation om hur långt pass du kan tänkas behöva.

25 minuter för dig som vill få lite uppmjukning på tex rygg, axlar och nacke. (Halvkroppsmassage)
55 minuter för dig som vill få en genomgång av hela kroppen (Helkroppsmassage).
80 minuter för dig som har mycket ont och vill få en riktig genomgång (Helkroppsmassage).

Boka tid för Behandlande massage


Avslappnande oljemassage för dig som vill släppa stressen och njuta. 

Boka en avslappnande oljemassage hos oss om du vill slappna av och stressa ner. Vi masserar dig med lättare tryck än den behandlande massagen och med olja. 

25 minuter för dig som vill få en kort paus i vardagen mellan jobbet och hemmet eller kring lunchen. Vi kommer att hinna med tex rygg, axlar och nacke alternativt benen (Avslappnande halvkroppsmassage med olja).
55 minuter för dig som vill få en genomgång av hela kroppen och riktigt slappna av (Avslappnande helkroppsmassage med olja).
80 minuter för dig som har lite tid att unna dig riktig avslappning (Avslappnande helkroppsmassage med olja).

Boka tid för Avslappnande oljemassage

Fotmassage gör under för dina fötter och ben

 

Boka en Fotmassage eller Fot och underbensmassage hos oss. Dina ben och fötter kommer tacka dig.  

25 minuter för dig som vill ge dina fötter en välgörande massage (Fotmassage).
50 minuter för dig som vill ge dina underben och fötter en välgörande massage (Fot & Benmassage).

Boka tid för Fotmassage samt Fotmassage & Underbensmassage

Gravid och vill ha en bra gravidmassage

Som gravid har du kanske lite andra krämpor än de vanliga. Därför har vi en specialanpassad massagebänk med hål för din mage så att du inte får ett tryck. Massagen i sig anpassas efter dina speciella behov som gravid och utifrån hur långt gången graviditeten är gången. 

Titta mer på vår sida om Massage för Gravida

Använd friskvårdsbidraget hos oss

Visste du att du kan betala din massage med friskvårdsbidraget från jobbet hos oss. Oavsett om du behöver lämna in kvitto i efterhand eller om ditt företag har samarbete med tex ActiwayBenify, Wellnet , Min friskvårdSöderberg & Partners Benefits så kan vi ta betalt därigenom. Vi tar emot Friskvårdskuponger och betalning via friskvårdsportalen Epassi.

Du kan även köpa dig ett massagepaket för ditt friskvårdsbidrag.
 

Fått en presentbox?

Vi har samarbete med Greatdays och Smartbox så du som fått ett presentkort/upplevelsebox från någon av dessa kan nyttja det hos oss.

Betalning på det vis som passar dig bäst

Vi vill göra det enkelt för dig att betala för massagerna oavsett om du betalar med ditt friskvårdsbidrag, presentkort, presentbox, kort, swish eller kontant. 

Boka din massage hos oss på Företagsmassagen 

2017-07/swish-logo-440x380 2017-07/mf-banner-250x100 2017-07/visa-mastercard 2017-07/wellnet2 2017-07/actiway-250-h-g 2018-04/s-derberg 2018-06/godk-nd-partner-stick 2018-07/logo-greatdays 2018-07/logo-smartbox 2019-01/epassi-logo-cmyk-basic-600