Använd Friskvårdsbidraget via Actiway

Har ditt företag valt Actiway för att hantera Friskvårdsbidraget?

Då kan du använda ditt friskvårdsbidrag till massage hos Företagsmassagen.

Har du friskvårdsbidrag kvar?

Just nu erbjuder vi bra rabatter tom 31/12 när du är ansluten via Actiway, använd ditt friskvårdsbidrag idag. För att komma till Företagsmassagen hos Actiway klicka på följande länk. Företagsmassagen hos Actiway

Actiway för Arbetsgivare

Arbetsgivare som ansluter sig till Actiway underlättar för sina anställda att utnyttja det Friskvårdsbidrag som de har rätt till.

Actiway är ett smidigt system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Många av deras kunder ser användandet öka från 30 till uppemot 90 procent.

Friska medarbetare leder till glada och lönsamma företag.

Många företag upplever dock att få nyttjar sitt friskvårdsbidrag. Actiway vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och under snart tio år har de utvecklat ett framgångsrecept.

Actiway för dig som anställd

Actiway är ett enkelt sätt att använda och administrera friskvårdsbidraget. Glöm kvittoredovisning, utlägg, check-lösningar eller krångliga bokningskoder.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss på Företagsmassagen

Betalning på det vis som passar dig bäst

Vi vill göra det enkelt för dig att betala för massagerna oavsett om du betalar med ditt friskvårdsbidrag, presentkort, presentbox, kort, swish eller kontant. 

Välkommen att boka din massage hos oss på Företagsmassagen 

2017-07/actiway-250-h-g 2017-07/swish-logo-440x380 2017-07/mf-banner-250x100 2017-07/visa-mastercard 2017-07/wellnet2 2018-04/s-derberg 2018-06/godk-nd-partner-stick