Hotstone Massage Stockholm

Boka en skön Hotstone massage i Stockholm med varma stenar och olja. Hotstone är en massagebehandling med varma lavastenar och olja. Vi masserar dig med stenarna så att värmen går in i dina musklerna och värmer upp och lossar på de spänningar som finns. Underbart skönt och lite annorlunda än vanlig massage.

Vad är hotstone massage?

Hotstone massage är en form av behandling där uppvärmda stenar används för att hjälpa till att lösa upp spänningar, främja avslappning och förbättra blodcirkulationen. Denna typ av massage har sina rötter i antika helande traditioner och har blivit populär som en avkopplande och terapeutisk metod även i Stockholm och Sverige.

Under en hotstone massage i Stockholm använder massören polerade släta lavastenar som behåller värme bra. Stenarna värms upp i vatten med en specifik temperatur och placeras sedan på olika punkter längs kroppen, vanligtvis längs ryggraden, magen, händerna eller mellan tårna. Massören kan också använda de uppvärmda stenarna som en förlängning av sina händer och massera kroppen med dem.

Det uppvärmda stenarna har en avslappnande effekt på musklerna och vävnaderna genom att öka blodflödet och minska spänningar. De kan också hjälpa till att lindra värk och smärta, förbättra rörligheten och främja en känsla av djup avslappning. Temperaturen på stenarna kontrolleras noga för att undvika obehag eller brännskador på huden. Hotstone massage kan vara särskilt fördelaktig för personer som lider av muskelstelhet, stress eller sömnproblem. 

Vad kostar en hotstone massage i Stockholm?

Priset för en hotstone massage varierar beroende på tiden och om du är medlem eller icke.
Klicka här för att se våra priser på massage.

Du kan betala din hotstone massage med friskvårdsbidraget. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Boka massage online

Boka hotstone massage på vår mottagning  i Stockholm där vi även erbjuder flera andra massagebehandlingar till både privatpersoner och företag. Vår mottagning håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en skön massage.

Boka 80 min Hotstone Massage Hotstone massage - Kungsholmen Stockholm - Boka tid

Boka andra behandlingar