Behandlande massage i Stockholm

Unna dig en härlig behandlande massage som hjälper spända och ömma muskler att åter bli smidiga. Det ökar både rörligheten och välbefinnandet och ger ett resultat som lägre stressnivå, ökad avspänning, bättre koncentration och ökad livsglädje.

Vad är en djupgående behandlande massage?

En djupgående behandlande massage i Stockholm fokuserar på att lösa upp stela muskler, knutar och olika triggerpunkter. Man behandlar de områden där du har ont och mest besvär samt muskelgrupper som knyter an till dessa. Behandlande massage är utmärkt för de som exempelvis suttit fel länge, har ont i nacke, axlar och rygg eller för de som har tränat hårt. Efter behandlingen kommer du att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och dina besvär har minskat rejält. Boka din behandling direkt online eller slå oss en signal om du undrar över något.

Vad kostar en behandlande massage i Stockholm?

Priset för behandlande massage varierar beroende på tiden och om du är medlem eller icke.
Klicka här för att se våra priser på massage.

Du kan betala din behandling med friskvårdsbidraget. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Boka direkt online

Boka en djupgående behandlande massage på vår mottagning i Stockholm där vi även erbjuder flera andra massagebehandlingar till både privatpersoner och företag. Vår mottagning håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en skön massage.

Boka Massage Här