Om Företagsmassagen

Vår vision

Företagsmassagens vision är att se till så att fler får massage på jobbet och därmed får mer energi, blir mer produktiva och att skador, ont och värk förebyggs. 


Vår affärsidé

Vår affärside är att vara en del i företagens strategi för god hälsa genom att minska tröskeln för de anställda att ta massage. Våra erfarna och professionella massörer kommer ut till företagen och ger de anställda massage på jobbet (Företagsmassage) alternativt kommer de anställda till oss på Kungsholmen och vår massage mottagning.
 

Våra mål:

Vårt mål är att du som får massage skall vara riktigt nöjd oavsett om du väljer en avslappnandemassage, behandlandemassage eller gravidmassage. Genom tillit, kommunikation och vår expertis hoppas vi på att få bort dina stelheter, värk och smärtor för att i nästa skede kunna jobba förebyggande. Alternativt om du väljer en avslappnande massage kunna erbjuda dig en stund då du och din kropp får ladda upp batterierna.

Våra massörer är mycket erfarna och anpassar massagen till vad individen behöver. De är duktiga på djup, avslappnande och behandlande massage. Deras långa erfarenhet från tex rehabiliterande massage på sjukhus, i salonger och på SPA innebär att du får massage utifrån dina individuella behov.

Massösen Mona är en mycket lyhörd, kompetent och erfaren massös.
Hon har 10 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor och med över 24000 timmars erfarenhet anpassar hon massagen utifrån dina behov. Hon har jobbat på sjukhus med rehabiliterande massage och även på SPA. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra.
För att boka Mona klicka här

Uttalande av tidigare kunder:
”Under åren har jag gått till många naprapater och massageterapeuter. Den massage som Mona ger är av Naprapatkvalitet. Det märks att hon vet vad hon gör. Ett genomgående trevligt, professionellt och avspänt bemötande. På en femgradig skala ger jag henne 4,5!”
Magnus Fermin, Digitalpiloterna

 

Massösen Thitaree är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Hon har mer än 20 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra.

För att boka Thitaree klicka här

Uttalande av tidigare kunder:
”Thitaree, vilken kvinna! Magiska och starka händer som gjorde min rygg betydligt mjukare och näst intill smärtfri. Kanon!!! ” Jessica E

”Väldigt trevligt bemötande. Massagen kändes mycket professionell och behaglig.” Billy L
”Bästa var att bli så väl bemött och bra omhändertagen. Mycket skön massage och väldigt avslappnad.! ” Nathalie

”Lugn och skön, bra massage. Noggrann.” Caroline L

”Bra service, trevlig personal som bryr sig om kunden.” Laurena

”Stor lyhördhet och duktig på att lösa upp spänningar i rygg och axlar.” Ulrika H

”Fick exakt massage på rätta ställen, Duktig!!!.” Karin 

Massösen Katarina är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Katarina är certifierad massageterapeut sedan 2011. Hon har gått utbildning hos Axelsons massageinstitut i Stockholm och är medlem i Branschrådet för Svensk Massage. Har även gått vidareutbildningar i axel och skuldraområdet samt i smärtlindrande massage. Till Katarina kan du komma för en behandlande massage och hennes mål är att ni tillsammans skall kunna nå resultat som är långvariga för att din kropp skall kunna utföra alla de aktiviteter du vill göra. Om du vill komma in och få en avslappnande och avstressande massage så går det naturligtvis också bra.

För att boka Katarina klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Jag kände mig mer avslappnad, hon fick loss flera spända muskler. Toppenbehandling.” Ann-Charlotte

”Mycket bra "spänningslösare"! Det kändes att massösen visste vad hon gjorde!"  Lena 

”En alltigenom positiv och skööön behandling och upplevelse. Nytt och bra i fotsulor och ögonbryn/panna. Jätteskönt!"  Gunilla S

”Katarina var väldigt inkännande och bra!"  Jenny D

”Trevlig miljö och avslappnande. Massagen var precis på de ställen jag behövde. Inlyssnande massös." Kristina T

”Minskade spännigar, Katarina hittade verkligen rätt punkter och fokuserade precis där det behövdes." Katja W

Massösen Wee är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Hon har mer än 6 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra.
För att boka just Wee  klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Skön djupgående massage"  Cecilia

”Både avslappnande och behandlande! Trevlig miljö."  Niklas L 

”Känns bättre"  Pia S

”Väldigt professionell massös som verkligen hittade mina onda punkter. Trevlig och otroligt kunnig. Jag kommer definitivt tillbaka."  Fanny S

"Skön och lugn stund, superbra massage." Carina I

"Fantastisk personal & härlig massage, tryckte och jobbade mycket med "ömma punkter", kändes fantastiskt efteråt. Kan varmt rekommendera detta ställe. Josefin P

Massösen Nancy

Nancy har över 10 års erfarenhet av att hjälpa personer bli av med sina stelheter, värk och stress. Hon kan även avslappnande massage, gravidmassage samt fot & benmassage. Nancy talar Svenska och Engelska.

För att boka just Nancy klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Tack Nancy, minskad stelhet och värk. :-) Ellinor N 

"Skönt att kroppen fick stretchas" Anna

"Nancy var väldigt duktig. Jag kom hit med värk i ljumsken men det hjälpte hon mig med. Mycket trevligt bemötande. Kommer gärna tillbaka" Maria L

"Mycket NÖJD! Kommer gärna tillbaka" Liselotte W

"Verkligen hela kroppen masserades. Till och med huvud, fötter och händer" Bojana I

" Blev medveten om hur stel jag var i kroppen och vikten av att börja ta hand om mig själv. Mycket bra behandling." Annette S

Massösen Gittan är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Hon har mer än 20 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Gittan talar engelska och lite svenska. 

För att boka just Gittan klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Otroligt avslappnande och bra massage."  Ludvig

Massösen Yaa är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.
Hon har mer än 20 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Yaa talar lite svenska och thailändska.

För att boka just Yaa klicka här.

Uttalande av tidigare kunder:
”Avslappnad till max."  Olivera M

Massösen Jariya är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.Hon har mer än 3 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Jariya talar engelska.

För att boka just Jariya klicka här.

Massösen Emma är en mycket duktig, lyhörd och erfaren massös.

Hon har mer än 3 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Emma vidareutbildar sig även till Naprapat när hon inte jobbar hos oss på Företagsmassagen. Emma talar svenska och engelska.

För att boka just Emma klicka här.

Martin Green, VD
Martin tar hand om försäljning, marknadsföring och utveckling av Företagsmassagen. Han har erfarenhet från att driva företag inom hotell samt försäkringsindustrin.
 

Foto: Björn Dalin