Oljemassage i Stockholm

Boka en skön och avslappnande oljemassage i Stockholm. Oljemassage gör att du lättare slappnar av i kroppen vilket lindrar eventuella muskelspänningar och förbättrar blodcirkulationen. Boka din massage direkt online eller slå oss en signal om du undrar över något.

Vad är en oljemassage? 

Oljemassage är en form av massage som används för att främja avslappning, lindra muskelspänningar och förbättra blodcirkulationen i kroppen. Denna typ av massage innebär att vår terapeut använder en speciell massageolja för att smörja in och bearbeta huden och musklerna.

Här är några vanliga drag och fördelar med oljemassage:

  • Oljemassage är känd för sin förmåga att främja avslappning och minska stress. Genom att använda långsamma och smidiga rörelser kan vi hjälpa dig att slappna av både mentalt och fysiskt.

  • Massage med olja kan lindra muskelspänningar och öka blodflödet till musklerna. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer med spända eller ömma muskler.

  • Genom att arbeta på musklerna kan oljemassage hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och flexibilitet.

  • För vissa människor kan oljemassage hjälpa till att minska smärta och obehag, särskilt om de lider av muskelsmärta eller värk.

  • Massage hjälper till att öka blodflödet i kroppen, vilket kan vara fördelaktigt för att förbättra syre- och näringsförsörjningen till vävnaderna.

Vår oljemassage i Stockholm kan anpassas helt efter dina önskemål och behov men gemensamt för alla är att det är en avslappnande upplevelse som utförs i en lugn miljö och dämpad belysning. För att få den bästa upplevelsen av oljemassage är det viktigt att prata med din massageterapeut om just dina önskemål och eventuella problemområden du vill att vi ska fokusera på.

Vad kostar oljemassage i Stockholm?

Priset för oljemassage varierar beroende på tiden och om du är medlem eller icke.
Klicka här för att se våra priser på massage.

Du kan betala din oljemassage med friskvårdsbidraget. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.
Läs mer om Massage i Stockholm.

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Boka massage online

Boka oljemassage på vår mottagning i Stockholm där vi även erbjuder flera andra massagebehandlingar till både privatpersoner och företag. Vår mottagning håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en skön massage.

Boka Här