Välkommen på fotmassage i Stockholm

Du är hjärtligt välkommen på en skön fotmassage i Stockholm (Kungsholmen). Boka enkelt online, slå en signal eller titta in på kliniken om du undrar över något. Vårt mål är att du som får fotmassage eller annan massage skall vara riktigt nöjd oavsett vilken sorts behandling du väljer. Våra massörer är mycket erfarna och anpassar massagen efter just dina fötter och behov. 

Vem älskar inte en skön fotmassage?

Visst, det kanske kittlas lite i början om man låter en vän göra det. Men professionella massörer med fötter som specialitet kan göra underverk med sin fotmassage. En fot är full av nerver med receptorer som är känsliga för massage och beröring. Fotmassage har en avslappnande effekt där man känner både lugn och värme. Eventuell stress och oro i kroppen minskar när man masserar fötterna.


Vad händer i kroppen vid en fotmassage?

Fotsulorna har fullt av nerver med receptorer som är känsliga för tryck och beröring. En fotmassage aktiverar områden i hjärnan som styr minnesfunktionen och frisätter signalsubstanserna dopamin och acetylkolin. Halten stresshormoner minskar och signalsubstanserna serotonin och noradrenalin frisätts. Det ger bland annat bättre sömn och motverkar även depression. Med regelbunden fotmassage kan du även frisätta hormoner som både lindrar smärta och reglerar blodtrycket. Det är fakta att fötterna och fotsulorna är det ställe på kroppen som bara genom lätta tryck eller beröring mest ökar blodcirkulationen. Fotmassagen stärker även kroppens immunförsvar och bidrar till en bättre hälsa. Det är med andra ord inte bara skönt och avslappnande med en fotmassage, det är nyttigt också! 

Massage av fötterna minskar stress och lindrar smärta

Fotmassage är en avkopplande och fördelaktig behandling som kan hjälpa till att minska stress, öka blodcirkulationen och lindra smärta och spänningar i fötterna och hela kroppen. Fotmassage är också känt för att främja sömn och förbättra kroppens naturliga förmåga att läka sig själv. Under en massagen behandlas fötterna med olika tekniker som kan inkludera tryckpunktsmassage, akupressur och aromaterapi. Massagen kan också utföras med hjälp av olika verktyg, såsom en massageboll eller en elektrisk fotmassageapparat. Fotmassage kan vara bra för alla men är särskilt användbart för personer som lider av åderbråck, plantar fasciit, neuropati eller andra fotproblem. Dessutom kan det vara en fördelaktig behandling för idrottare eller personer som står eller går under längre perioder. Fotmassage i Stockholm, hos Företagsmassagen, är en prisvärd behandling som även kan betalas via friskvårdsbidraget.

Läs mer om Massage i Stockholm!

Fotmassage hos Företagsmassagen i Stockholm

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Boka fotmassage i Stockholm

Boka fotmassage i Stockholm på vår mottagning där vi även erbjuder flera andra massagebehandlingar till både privatpersoner och företag. Förutom att vi tar hand om era fötter så kan ni bland annat få avslappnande oljemassage, underbensmassage, gravidmassage och djupgående massagebehandling. Här kan ni se våra priser på både fotmassage och övrig massage.

Boka Här

Öppet för dina fötter varje dag

Vår mottagning i Stockholm håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som har akut behov av en skön fotmassage eller behandling mot ryggskott, ont i ryggen eller för dig som bara vill njuta av en skön avkopplande oljemassage.

Friskvårdsbidrag för fotmassage i stockholm

Du kan betala din fotmassage i Stockholm med friskvårdsbidraget. Hos oss kan du använda friskvårdsbidraget via Actiway, Benify, Epassi, Friskvårdscheckar, Friskvårdskuponger, Min friskvård, Wellnet, Söderberg & Partners med flera. Du kan även köpa klippkort & medlemskap för friskvårdsbidraget. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss. Vi tar hand om dina fötter!

Medicinsk Laserbehandling

Vi erbjuder även medicinsk laserbehandling mot smärta och inflamationer. Medicinsk laser är en populär metod som använts ända sedan 1960-talet. Den stimulerar kroppens läkande egenskaper med hjälp av laserljus. Man kan få laserbehandling mot bland annat ledvärk, nackvärk, ryggvärk, muskelvärk, artros och reumatism.

Inte bara fotmassage

Vi erbjuder mer än bara fotmassage i Stockholm. På vår mottagning i Stockholm kan du få alla typer av olika massagebehandlingar. Det är skönt och ibland nödvändigt att få massage oavsett om det beror på träningsvärk, hårt arbete, sjukdom eller en allmänt stressig tillvaro. Det är väldigt många svenskar och stockholmare som lider av stress vilket ofta ger stela muskler och andra fysiska besvär. Hos oss på Företagsmassagen (Norr Mälarstrand 18, Kunsgholmen) är både privatpersoner och företag välkomna för både fotmassage och vanlig massage.